Sidste dag:
Vi kommer forbi:
Fonserannes: Vi skal opleve at komme ned gennem den berømte slusetrappe Fonserannes. Turen består af 8 slusekamre og ni porte.
Se billeder af Fonserannes her.
Bèziers: I dag er byen kendt for sin vinproduktion, sommerfestivals og tyrefægtning. Her er mange ting at se og gå på opdagelse i og den bedste måde at komme til den gamle del af byen er gennem parken. Byens er fødested for Paul RiquBeziers er den næststørste by på Canal du Midi og tidligere en romersk by fuld af historie. I dag er byen kendt for sin vinproduktion, sommerfestivals og tyrefægtning. Her er mange ting at se og gå på opdagelse i og den bedste måde at komme til den gamle del af byen er gennem parken. Byens er fødested for Paul Riquet. Her er også den berømte slusetrappe ved Fonserannes (7 sluser i alt) og en smuk aquadukt over floden l´Orb. Les Halles (det overdækkede marked) er åbent hver formiddag. I byen er der mange caféer på Allées Paul Riquet ligesom der er mange restauranter, som ofte servere mad i spansk stil såsom tapas og paellas.
Vi sejler forbi byen og tager 2 overnatninger når vi har afleveret båden.
Vi ankommer til Port Cassafières hvor vi skal aflevere båden i morgen tideligt. Det anbefales at gå en tur langs stranden ved Portiranges.